APEX PROFOUND BEAUTY AT THE EMQUATIER 

Beauty clinique

10design apex medical center beauty clinique emquatier bangkok interior design designer re
10design apex medical center beauty clinique emquatier bangkok interior design designer re
10design apex medical center beauty clinique emquatier bangkok interior design designer re
10design apex medical center beauty clinique emquatier bangkok interior design designer re

Apex Profound Beauty at the Emquatier is one of the significant branches where the location is a prime area of the shopping district in Bangkok. 

The conceptual design has started with the "Window Shopfront" which turns the typical beauty clinique design format into the luxury brand as "Luxury Products" in which the customer can find the new technology and professional services throughout the process or journey. 

The white curve panel has been created to convey the touch of relaxation, comfortable and gentle but keep it strong and liable with the vertical strong line. The layout plan has mainly dedicated to the customer or user. We divide the space of the front area from the service area which gives a sense of privacy during the treatment process which is all behind the smooth white curve featured wall.

PROJECT FACTS

 

Client : Apex co.,ltd.

expertise : commercial

discipline : Interior design

location : Bangkok, Thailand

area : 110 sqm.

year : 2021-2022

 

status : completed

 

photographer : Varakan Ten Tipprapa