BENZ BKK : THE RECREATION

Showroom : recreation space

10design benz bkk showroom bangkok commercial space interior design designer toilet recrea
10design benz bkk showroom bangkok commercial space interior design designer toilet recrea
10design benz bkk showroom bangkok commercial space interior design designer restroom lock
10design benz bkk showroom bangkok commercial space interior design designer toilet recrea
10design benz bkk showroom bangkok commercial space interior design designer restroom lock
10design benz bkk showroom bangkok commercial space interior design designer toilet recrea

ฺAt Benz BKK headquarter has given the recreation floor for all Benz BKK member, making the 450 sq,m. approx. as a facility area. 

The space design started with the empty rooftop area at 8FL which divided the space into 3 zones. There are casual meetings with a kid's zone integrated, a living lounge area with a bar, and a fitness room. all 3 areas can be accessed in the green landscape view. The center area is the living lounge provides all-day snacks and drinks, therefore the metal sculpture feature above the main seating area shows the design has transferred the idea of the character of Mercedes Benz as "a pioneer". With a metal structure and the customized light fixture along the window sight, we have comforted the space with wooden and marble floor finishes. All wooden cabinets and displayed items have created some private areas where people can relax on the reclining chair or socialize in the open lounge area. 

 

All the fabric and upholstery works have been selected with a variety of earthy schemes but to be popped with some vivid color of pillows and pattern of each selected fabric. 

In addition, this facility floor has provided private massage rooms where the member can relax while waiting for the car to be serviced. And the recreation, It's been a beloved attraction for outdoor enthusiasts.

PROJECT FACTS

 

Client : Benz BKK co.,ltd.

expertise : commercial

discipline : Interior design

location : Bangkok, Thailand

area : 450 sqm. approx.

year : 2018-2022

 

status : completed

 

photographer : Spaceshift